update Maandag 23/12

update 

Donderdag 21 /11

Deze film is om te laten zien hoe de platen op het dak worden geplaatst

De foto's blijven up to date hieronder

update 09/09

OPSPORING

 

Zoals iedereen wel al weet zal er een nieuwe accommodatie komen in Stekene om petanque te spelen.

Maar ons nieuw huis of zaal of hal moet natuurlijk een naam krijgen. Niet zomaar een naam maar een naam die voor elke Stekenaar en voor alle spelers van Vlaanderen een begrip zal worden.

De naam moet liefst goed klinken, makkelijk uit te spreken zijn, mag met een term van petanque te maken hebben of een Stekens woord zijn. Of helemaal er niets mee te maken hebben maar wel een geweldige naam zijn.

Kortom, als je de naam hoort weet je waar je moet zijn in Stekene en weten wat er te doen is. Zoals nu iedereen weet waar "De Meet " is.

We zoeken dus GEEN nieuwe naam voor onze Petanqueclub Stekene.

Tevens zoeken we ook een nieuw logo dat zeker op de nieuwe truitjes zal komen te staan.

De persoon die ons een geweldige naam bezorgd of die een ferm logo aanbrengt hoeft volgend jaar geen lidgeld te betalen.

Uw naam of logo in de brievenbus van Flor deponeren.

P.S. vergeet zeker uw naam niet te vermelden en u mag meerdere namen of logo's indienen. 

Naam en logo indienen  tegen December 2019. Wees creatief en misschien komt uw naam of logo op onze nieuwe hal,zaal en truitjes.

Wij kijken vol verwachting uit naar uw ontwerp!

update 01/09

Vrijdag 30 augustus stond onze algemene vergadering op de agenda.

Rudy begon de avond met een dankwoord aan alle leden die ons trouw bleven in dit speciale overgangsjaar.

We werden ondertussen Petanqueclub Stekene vzw. Daar heeft Flor wel veel tijd ingestoken om dit tot een goed einde te brengen.

Dat  we een vzw werden was nodig voor de verdere toekomst.

Leon had na heel vele uren werk, vakkundig een film gemaakt over het verleden, heden en de toekomst van de club. Mooi gemaakt.

Een luid applaus was zijn beloning.

De club is ambitieus voor de toekomst ging Rudy verder.De doelstelling van de club is om in Stekene een "eigen huis" te hebben. Zodat er meer nieuwe leden de weg naar de club kunnen vinden. We willen petanque op de Stekense sportkaart zetten.

Daarna gingen de aanwezige leden een kijkje nemen naar de plaats waar we onze toekomst in 2020 kunnen verder zetten. We kregen alleen maar positieve woorden te horen.

Groot , dicht bij ons huis, jawadde, in het centrum, bereikbaar voor iedere Stekenaar, het sportgebeuren krijgt een enorme troef bij in Stekene, ...enz.

Terug in de sporthal kregen we sandwiches en iedereen had commentaar over onze toekomst.

Maar we moeten nog enkele dagen geduld hebben eer de bouwvergunning is afgeleverd.

Een eerste kennismaking met de toekomst was een feit.

Een geslaagde avond!

update 27/07

De aandachtige bezoeker van onze website zal het wel opgemerkt  hebben. De naam van onze club is sinds een week drie lettertjes langer geworden. Er zijn de letters  VZW bijgekomen. Dit was nodig voor het verder bestaan en uitbreiden van de Stekense Petanqueclub.

Achter de schermen is er al heel hard gewerkt door de mensen van het bestuur en binnenkort zal alles duidelijker worden. Voor zover dit nodig is want de meeste spelers weten ondertussen wel al één en ander.