top of page

Wintercompetitie 2016 / 2017 op woensdag

Vijftiende speeldag 50 + eerste afdeling op 8 februari

Vandaag een heel belangrijke speeldag voor Pc Stekene. Het degradatie spook ligt 

op de loer. Drie ploegen met 5 punten waaronder Stekene en 1 ploeg met 4 punten , onze tegenstander van vandaag. en nog 1 ploeg met 3 punten. Met nog 4 speeldagen voor de boeg moest er gewonnen worden tegen Zelzate. Het zouden anders nog spannende weken kunnen worden. Pc Stekene vandaag zonder Guy die vervangen is door Etienne De Loose.

In de eerste ronde was onze start niet bijzonder goed.Etienne de Smet, Flor en Lothar konden hun wedstrijd winnen : 13 - 7. Onze 2 andere ploegen verloren. Start in mineur en 1 - 2 achter.

In de tweede ronde was de ploeg van Etienne De Loose ,Alex en georges aan winst met 13 - 7. En ook Marc, Leon en Diane konden hun wedstrijd winnen met 13 - 11.

Een tussenstand van 3 - 3 beloofde nog een spannend einde van deze wedstrijd.

Etienne De loose, Alex en Georges speelden een goede laatste wedstrijd en wonnen met 13 - 4.

Marc, Leon en Diane wonnen ook hun wedstrijd met 13 10 en ook Etienne De Smet, Flor en Lothar wisten hun wedstrijd te winnen met 13 - 10 en zo kon Pc Stekene de wedstrijd toch no deze namiddag ruim winnen. 

Eindstand 6 - 3 met 98 tegen 88 tegenpunten

Door deze overwinning in een rechtstreeks degradatie duel is voorlopig het degradatiespook verjaagt en zien we het hopelijk niet meer teug.

 

Derde afdeling 50 +

Deze week weeral een bye. We blijven op een gedeelde derde plaats in het klassement. Volgende week komt de kampioen van onze reeks op bezoek naar Pc Stekene.

bottom of page