top of page

34 leden namen deel aan ons jaarlijks clubkampioenschap.  We mochten dus een prachtige namiddag verwachten met veel kanshebbers op een podiumplaats.  Er werden eerst 3 wedstrijden gespeeld waarbij de  gewonnen wedstrijden de doorslag gaven samen met plus- en minpunten. De 8 beste spelers bleven zo over en mochten door rechtstreekse eliminatie uitmaken wie de clubkampioen zou worden, dit zowel bij de dames als de heren.  Suzy stond ondertussen lekkere frietjes te bakken om de inwendige mens te versterken.

Op de terreinen woede er een spannende strijd.  Er werd gevloekt en gezweet... maar vooral goed gespeeld.  

Bij de dames was Katrien de beste en werd verdiend clubkampioene.  Zij versloeg een verrassende Sonia in de finale. Jeanine stond op de derde trede van het podium.

Een prachtige prestatie van de dames.  

Bij de heren was taaie Lothar velen te slim af en dit bracht hem in een finale tegen William. Lothar deed er alles aan om de te winnen maar William was te ervaren.

Jan De Bock werd zeer verdienstelijk derde. 

We onthouden van deze geslaagde namiddag dat het clubkampioenschap nog steeds veel deelnemers aantrekt, dat er heel goed gespeeld werd en dat er veel leden meer hebben gebracht dan dat ze zelf hadden verwacht.

Proficiat aan alle deelnemers en zeker aan de clubkampioenen. 

PS:  binnen een jaar doen we het opnieuw en wie weet speel jij dan de pannen van het dak en ben jij de kampioen van 2019. 

bottom of page